Algemene voorwaarden / bestel informatie

Algemene voorwaarden:

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Stars Bijoux en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. Stars Bijoux heeft te allen tijde recht haar algemene voorwaarde te wijzigen.

 

Prijzen en prijswijzigingen:

All prijzen op de website zijn vermeld in euro's en zijn inclusief 21% btw. Stars Bijoux heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Elk sieraad word met de hand gemaakt, na akkoord van de bewerkte foto kan ik niet meer garant staan voor eventuele wijzigingen. Wij sturen altijd via de email een foto van het eindresultaat (indien het een sieraad betreft met foto of tekst). Wanneer wij per ongeluk een vergissing hebben gemaakt (zoals bijv. een verkeerd geschreven naam) dan kunnen we dat op deze manier nog herstellen. Een resultaatfoto is geen voorbeeld. Wij gaan uit van de foto's en teksten die wij van u aangeleverd krijgen. Wanneer er iets mis blijkt met een foto of tekst dan zullen wij ten alle tijden eerst contact met u opnemen.

Betaling:

Betaling gaat via overschrijving.

Betalingen dienen binnen de betalingstermijn van 5 dagen voldaan d.m.v. het geldbedrag over te maken op rekeningnummer NL62 RABO 3626 2336 50 t.n.v. C. van Saagsvelt onder vermelding van de juiste achternaam. Bij het overschrijden van de betalingstermijn gaan de gereserveerde artikelen automatisch terug de verkoop in zonder overleg, tenzij anders is overeengekomen met de klant.

 

LET OP: vooraf het totaalbedrag onder vermelding van de juiste achternaam overmaken.

 

Levering:

De levertijd bedraagt 3 - 15 werkdagen (dit heeft te maken met de bewerking van de foto's).

Wij streven ernaar binnen 10 werkdagen te leveren (bestelling wordt uitsluitend verzonden als de betaling binnen is).

 

Levering van sieraden vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

 

U ontvangt een mail wanneer uw pakket op de post gaat.

In geval van schade aan de sieraden, word in overleg naar een oplossing gezocht.

 

Verzenden en Vervoersschade:

Stars Bijoux rekent € 2,95 verzend- en administratiekosten voor uw bestelling (verzending via Track & Trace). Mocht u het pakket in Heerhugowaard op halen is het uiteraard gratis. Wij verzenden alle bestellingen via PostNL in een bubbeltjes enveloppe of in een brievenbusdoosje. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarde van Postnl post. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

 

Garantie:

Alle artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd, voordat deze opgestuurd worden, op beschadiging en op gebreken. Producten worden bij verzenden goed verpakt.

 

Koper dient zelf zorg te dragen voor het onderhoud van de sieraden (zie kopje onderhoudstips).

 

Indien er iets defect is, of u heeft een opmerking neem dan contact op dan kunnen we samen tot een oplossing komen.

 

Op het verliezen van stress-steentjes en bedels wordt geen garantie gegeven aangezien wij de producten voor levering controleren. Mocht er bij ontvangst iets aan uw bestelling niet kloppen of mocht het product kapot zijn dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangen aan ons te melden.

 

Onderhoudstips:

 

Wij verkopen geen echt goud of zilver, de kans bestaat dat de producten naar verloop van tijd minder mooi worden. Dit zal bij de ene persoon sneller gaan dan andere, dit heeft te maken met de PH-waarde van je huid. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je items hierbij een aantal tips:

 

Niet met de sieraden om gaan slapen, douchen, sporten of afwassen

 Doe eerst parfum, hairspray en bodylotion op en daarna pas uw sieraden om

 Bewaar uw sieraden in een droge ruimte i.v.m. vocht

 Droog uw handen eerst goed af voor u uw sieraden om doet 

 

foto's aanleveren:

 Stuur de gehele foto naar ons op. Niet zelf de foto bijsnijden. Vaak hebben wij alle ruimte nodig om een mooie  

   uitsnede te kunnen maken

 Zorg voor voldoende ruimte rondom het gezicht. Geen close up foto's

 Wanneer twee gezichten in één hanger moeten komen zorg dan dat de gezichten dicht naast elkaar staan

 

Wij zorgen ervoor dat de foto's mooi passend worden. Wanneer je foto echt niet geschikt is zullen wij dit altijd laten weten.